Uitzendovereenkomst

Uitzendovereenkomst

Een uitzendovereenkomst met Haldu Groep is een bijzondere arbeidsovereenkomst. Bijzonder omdat er drie partijen bij betrokken zijn: de uitzendkracht, de uitlener (Haldu Groep) en de inlener (de organisatie waar de werkzaamheden verricht worden).

Een uitzendovereenkomst is een bijzondere vorm van de Nederlandse arbeidsovereenkomst. Het bijzondere zit hem vooral in het feit dat de werknemer zijn arbeid niet verricht voor zijn formele werkgever, maar door die werkgever, het uitzendbureau, bij een derde te werk wordt gesteld.

Verdeling van verantwoordelijkheden

De uitzendovereenkomst is een arbeidsovereenkomst tussen de uitlener en de uitzendkracht waarbij de uitzendkracht werkt onder toezicht van de inlener. De uitzendkracht krijgt dus leiding en werkinstructies van de organisatie die hem ingeleend heeft. Op grond van artikel 8 van de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (ook wel de wet Waadi genoemd) heeft een uitzendkracht recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden (loon, overwerk, vakantie etc.) als de andere werknemers die werkzaam zijn in een gelijke of gelijkwaardige functie binnen het bedrijf waar gewerkt wordt.

Meer weten?

Stel uw vraag via contact of vraag een offerte aan!

vraag offerte aan

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció