Vakolási munkák

Vakolási munkák

A holland munkaközvetitő ügynökség Haldu Groep rendszeresen érdekes állásajánlatokat kinál vakolóknak. Fontos Önnek külfödön munkát találni, és épp keresi a megfelelő poziciót? Közvetlenül az üresedések egyikére alkalmazzuk vakolási munkára. Számos más funkciót is kinálunk az építőiparban, az autóiparban és a mérnöki szegmensben. Lépjen kapcsolatba velünk további információért.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Élvezze a számos előnyöket, ha a vakolási munkák egyikét válassza

Számos szakmai tapasztalattal rendelkezve megtaláljuk és összekötjük Önt a megfelelő ügyfelekkel. Ez többek között azt jelenti, hogy a lehető legjobb munkaadót találjuk meg az Ön számára. Már a szerződés megkötése napján személyes kapcsolattartója részletes tájékoztatóval látja Önt el. Ez a személy egész idő alatt segiti és irányítja Önt. Ezenkívül ingyenes szálláslehetőséget, kilométerdíjat és professzionális szerszámokat biztositunk. A biztonsági tanúsítvány kötelező az építőiparban. Tőlünk Ingyen megkaphatja. Ön azonnal készen áll a kezdésre!

Tekintse meg állásajánlatainkat, és mihamarabb dolgozzon Hollandiában vakolóként

Vonzónak találja ajánlatunkat, hogy Hollandiában dolgozva ingyenes szállással, kilómétertámogatással és egy személyes koordinátorral várjuk? Jelentkezzen közvetlenül állásainkra. Kérdése van? Örömmel segítünk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk a +31 24-397 75 36-os telefonszámon vagy e-mailen keresztül a v.ormos@haldugroep.nl címen.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!