Vacsora autószerelő

Vacsora autószerelő

Autószerelő munkák

rendszeresen érdekes állásajánlatokat kínálunk a hollandiai autószerelőnek

A Haldu Groep ideiglenes munkaközvetítő ügynökségnél rendszeresen érdekes állásajánlatokat kinál, hogy Hollandiában autószerelőként kezdhessen dolgozni. Fontos a külföldi munkavégzés az Ön számára? A vonzó foglalkoztatási feltételeknek és a személyes útmutatásoknak köszönhetően biztosan nem fogja döntését megbánni. Gyorsan tekintse meg az autógyártók összes állásajánlatát és azonnal jelentkezzen. Szeretne több információt kapni? Lépjen kapcsolatba velünk.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Tekintse meg ajánlatainkat az autóiparban, és kezdjen autószerelőként nálunk

Lépjen velünk kapcsolatba a különféle iparágak valameikét választva, jelentkezve például az építőiparban, a mérnöki ágazatban vagy az autóiparban betöltendő állásajánlatokra. Még nincs biztonsági tanúsítványa? Tőlünk ingyen megkaphatja. A külföldi munkavégzés nagy lépés. Ezért ügyelünk arra, hogy ez a lépés a lehető legszebb legyen. Így segitjük Önt személyesen az egész karriere során. Kezdetektől fogva kap egy személyes aszisztenst, aki folyamatosan fogja Önnel tartan a kapcsolatot, munkaadója szakmai értékellését visszajelzi Önnek, segiti és támogatja kintléte alatt. Ezenkívül ingyenes szálláslehetőséget biztosítunk és kilométerdíjat is támogatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk további információért

Már megismerkedett állásajánlatainkkal az autószerelők számára? Ha nem találja azonnal, amit keres, örömmel segítünk Önnek. Elérhet minket telefonon +31 24 397 75 36. E-mailt is küldhet a v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!