Szállás

Szállás

Úgy élni mint egy holland állampolgár: élvezze az ezzel járó előnyöket

A Haldu Groep úgy hívja Önt Hollandiába dolgozni, hogy élvezni tudjon minden előnyt, ami egy hollandnak jár. Tudjuk, hogy mennyi megpróbáltatással jár a kiköltözés és ezért mindent megteszünk, hogy megfelelő és kényelmes szállást találjunk. A Haldu Groep tudja, hogy szállása nem csak egy hely, ahol két műszak közt alszik. Úgy gondoljuk, hogy alapvető jog olyan kényelmesen élni, mint bármelyik holland állampolgár. Ezért egy első osztályú szálláson helyezzük el egy saját tiszta hálószobában.

A holland társadalom szívében

A szállása nem a semi közepén lesz, hanem a holland társadalom szívében. Otthona kényelmes, békés és tágas lesz. Így, egy hosszú Haldu Groepnál töltött munkanap után hazamehet és pihenhet. Az összes szállás bútorozott és konyhafelszereléssel, mosógéppel, porszívóval, műholdas tévével és az összes többi alapvető kellékkel van ellátva. És végül, mi a helyzet a biztonsággal? Az Ön otthona ugyanolyan jól lesz védve, mint munkahelye a Haldu Groepnál.

Ingázás: egyszerű és szervezett

Megpróbáljuk olyan munkálatokhoz és projektekhez beosztani, ami közel van lakhelyéhez, így keveset kell utaznia. És ha mégis ingáznia kéne? Mi megoldjuk! Mi van ha az utázás tovább tart? Biztosítani fogjuk, hogy mindig időben ér munkahelyére.

Szeretne többet tudni?

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció