Mélyépítési állások

Mélyépítési állások

A Haldu Groepnak közeli kapcsolatai vannak az ország legjobb munkáltatóival a városfejlesztés és mélyépítés terén, ami lehetőséget biztosít arra, hogy sok állás váljon elérhetővé. Munkát keresne külföldön ezekben az ágazatokban? Kezdje karrierjét könnyedén és gyorsan Hollandiában a Haldu Groeppal.

Széles választék az autóipari állásokban

A városfejlesztésben és mélyépítésben a Haldu Groep leginkább az alábbi munkásokra van szüksége, gépkezelő, előmunkás, betonozó, zsaluzóács és építőmunkás.

Haldu Groepnál való dolgozás előnyei a városfejlesztésben

A Haldu Groep kiválasztja a legjobb szakembereket, akiket összeköt a legjobb munkáltatókkal, akik az állásokat kínálják. Tehetségéért, elkötelezettségéért és szakértleméért, az Ön személyes segítője mindig Ön mellett less, a jelentkezéstől a munkaterületig és utána is. Ez azt jelenti, hogy segítője mindig ellátja tanácsokkal és segít, illetve garancia arra, hogy minden héten időben megkapja a fizetését. A Haldu Groep Önt minősített szakértővé képzi és ezután Ön az ország legnagyobb cégeinek fog dolgozni rajtunk keresztül. Ez nem csak növeli önéletrajzának értékét, hanem nyugalmat is biztosít. Mi ott vagyunk Önnek.

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció