Ipari építés

Ipari építés

A Haldu Groep együttműködik a legjobb ügyfelekkel az ipari épitésben is. Ezért közvetlen hozzáférést biztosítunk számos állásajánlathoz ebben az ágazatban is. A leggyorsabb és legmegfelelőbb módja annak, hogy ipari létesítményeket építhessen fel az, hogyha az egyik Haldu Groep állásajánlat közül választ.

Rengeteg állásajánlat az ipari épitésben

Az ipari konstrukciók épitésénél a Haldu Groep főként asztalosok, zsaluzó szakemberek, asztalos asszisztensek, előregyártott elem szakértők, kőművesek, homlokzati szerelők és építőipari asszisztensek munkájára összpontosít.

A Haldu Groep ipari konstrukciójáin dolgozók elönyei

A Haldu Groep-nál kiválasztjuk a legjobb szakembereket és összekapcsoljuk azokat a legjobb ügyfelekkel, akik szinte mindig munkát kínálnak. A tehetségéért, elkötelezettségéért és professzionalizmusáért cserébe a Haldu Groep személyi koordinátora teljes körűen gondoskodik Önről: a felvételi szakasztól az építési munkálatok megkezdéséig és az eszt követő időszakban is. Garantáljuk Önnek a személyi koordinátora személyre szabott gondoskodását és heti időben történő fizetést. A Haldu szakképzett szakemberré fogja Önt továbbképezni, és rajtunk keresztül munkát találhat jól minősített vállalatoknál. Ez egy nagyszerű dolog az Ön önéletrajza számára! Ön hasznot húz belöle, ügyfeleink hasznot húznak belöle valamint a Haldu hasznot húz belöle. Ezért dolgozunk olyan szorgalmas. Az alkalmazottak rendelkezésére állunk. Mindig az alkalmazottak rendelkezésére állunk.

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció