Igazolvány

Igazolvány

Haldu Groep: hitelesitett tetőtől talpig

Minden munkáltató megbizható munkásokkal szeretne együttdolgozni. A biztonság és a felelősségtudat a legfontosabbak számunkra. Ezért teljes mértékben megfelelünk az összes ránk vonatkozó szabványnak. Az építőiparban, a műszaki és a gépjárműiparban dolgozó alkalmazottainknak garantáljuk, hogy a Haldu Groep-al folytatott pénzügyi és jogi együttműködés soha nem eredményez ellenőrzését vagy bírságot az adóhivatal részéröl. Tehát, a mi tevékenységünk összhangban van a holland szabályokkal és előírásokkal, így a Haldu Groep által biztositott munkalehetőségeg megbízhatóak és biztosak.

SNA és NEN4400-1

Természetesen a Haldu Groep rendelkezik az SNE minösitéssel ami a Munkaerő-piaci Szabályzási Szövetség NEN4400-1  szabványán alapu. Ezért garantáljuk ügyfeleinknek, hogy a személyzeti adminisztráció cégünknél helyesen szervezett, és gondoskodunk az időben történő fizetés, adó valamint  hozzájárulások kifizetéséröl. Ez a hitelességi jel védi a vállalkozást a nem fizetett adók és társadalombiztosítási járulékok elleni felelősség alól. Ráadásul Ön védve van olyan jellegü büntetések kifizetésétöl, melyek felmerülhetnek, hogyha Ön együttmüködik hamis személyazonosságot  használó személyekkel, vagy olyan illetőkkel, akik nem dolgozhatnak legálisan Hollandiában vagy teljesen nem tudják igazolni magukat. A NEN4400-1 szabvány az Ön számára kulcsfontosságú ahoz, hogy mint ideiglenes munkavállaló  mentesüljön minden felelősség alól.

Biztonság és egészségvédelem (VCU)

A VCU egy biztonságot ellenőrző lista rövidítése  (ideiglenes munkát kináló munkaközvetítő szervezetek biztonságának ellenőrző listája). Ez az ellenőrző lista egy széleskörű kérdőív, amelyet elemzési és szkennelési rendszerként használnak a munkaközvetítő cégek. A Haldu Group-al együttműködő vállalatok munkája ezen az ellenőrzési listán alapul. Ez egy másik kifejezés a hitelességünkről és annak bizonyítékáról, hogy a Haldu Group értékeli a biztonságos és egészséges munkát. Biztonságos a mi dolgozóinknak és az Ön számára. Ez hitelességün egy másik kifejezése és annak bizonyítéka, hogy a Haldu Group értékeli a biztonságos és egészséges munkát. A munkásaink biztonsága a legfontosabb számunkra.

Hitelesitett flex házak

Az a tény, hogy hangsúlyt fektetünk a felelősségteljes üzletvezetésre abból a tényből is ered, hogy a Haldu Groep helyesen és felelősen foglalkozik olyan kérdésekkel, amelyek az otthonuktól távol eső projektekben dolgozó alkalmazottaik befogadására vonatkoznak. A szálláshelyi jó hangulat hozzájárul az alkalmazottak jó és eredményes munkaelvégzéséhez. Munkatársaink érdeke a mi és az Ön érdeke is. Az ABU és az NBBU által hitelesített Flex Ház minőségi tanúsítvány megerősíti, hogy szállásaink megfelelnek az ideiglenes alkalmazottakra vonatkozó ABU és NBBU Kollektív Munkaügyi Megállapodásokban meghatározott szállásstandardoknak. Ezenkívül időszakos ellenőrzéseket végzünk egy független szövetség által, amely felügyeli a szabványoknak való megfelelést.

Egy másik bizonyíték arra, hogy mi mindig alkamazottaink rendelkezésére állunk.

A Haldu Groep-ot rendszeresen ellenőrzik az ideiglenes alkalmazottak kiküldetésével kapcsolatos jogszabályi előírásoknak való megfelelés tekintetében.

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Ben van der Velden

Asztalos

” Az első benyomásom a Haldo Groepról, hogy ők tényleg tudják mit csinálnak. Az admininsztráció mindig pontos és naprakész, a fizetés mindig korrekt. Mindig udvariasak a telefonon. Tanácsom az, hogy ez maradjon is így. “

Douwe van der Bij

Kőműves

” Egy jól szervezett csoport, aki mindig ott van az alkalmazottaknak, akiknek lehetőséget kínál arra, hogy fejlődjenek a szakterületükön belül. Gratulálok. “

Jeroen de Gelder

Asztalos

” Megbízható munkaadó, aki rövid és tiszta szerződéseket kínál. Hosszabb időtartamú szerződéseik is vannak, vagy keresnek megoldást arra, hogy valaki tovább dolgozhasson. Mindig időben fizetnek. “

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció