Mason munkalehetőségek

Mason munkalehetőségek

Olyan munkát keres, ahol kőművesként tud kezdenni? A Haldu Groep egy nemzetközi munkaközvetitő cég, amely rendszeresen kőműveseket keres hollandiai állások betöltésére. Szivesen dolgozna Hollandiában? Akkor ne habozzon, tekintse meg gyorsan ajánlatainkat.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Válassza ki az általunk kinált kőműves munkák egyikét és ingyen kapja meg tőlünk a biztonsági tanúsítványát

Szeretne kőművesként dolgozni az építőiparban? Ehez biztonsági tanúsítvány szükséges. A biztonság a legfontosabb számunkra is. Ezért kapja meg a lehetőséget, hogy ingyen megszerezze a biztonsági tanúsítványát. Ez sok lehetőséget kínál az építőiparban az Ön számára. Ezenkívül ingyenes szállást és üzemanyag téritést kinálunk Önnek.

Személyes útmutatás az elejétől a végéig

Külföldre költözni és ott dolgozni nem könnyű döntés. De ha mégis ugy dönt, Hollandiában próbál szerencsét és ebben minket választ, biztositjuk, nálunk személyes kapcsolattartót kap. Ez a személy már az első munkanapon és az azt követő időszakban is segiti és irányítja Önt. Félreértés történt, vagy valami nem tisztázott? Ehhez nyújtjuk a megfelelő segítséget. Munkaadója szakmai értékellését kapcsolattartója visszajelzi Önnek, szakmai tanácsokkal látja el Önt. Szeretne Hollandiában kőművesként dolgozni? Tekintse meg az állásajánlatainkat és azonnal jelentkezzen! Kérdése van? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 24 – 397 75 36 telefonszámon vagy irjon e-mailt az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!