Külföldi munkavégzés

Külföldi munkavégzés

Külföldi munkát keres? Hollandiában a Haldu Groep az autóipar, építőipar, építőmérnöki és egyéb területeken rendszeresen áll rendelkezésére állásajánlataival. Még nincs biztonsági tanúsítványa (VCA Diploma)? Tőlünk ingyen megkaphatja. Biztosítjuk, hogy a külföldi munkavégzés kellemes élményt nyújt az Ön számára. Például a szállást mi biztositjuk és mindig professzionális eszközökkel dolgozhat. Ne habozzon megtekinteni, hogy melyik külföldi munkaajánlatunk legmegfelelőbb az Ön számára.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

A külföldi munkavégzés előnyei a Haldu Groep-on keresztül

Ha a Haldu Groepnál dönt külföldi munkahelyeket választva és Hollandiában fog dolgozni, több élményben is részesülni fog. Így személyes bemutatkozást, útmutatást és értékelést kap attól a pillanattól kezdve, amikor regisztrál honlapunkon. A személyes megközelítés biztosítja, hogy a lehető leghamarabb otthon érezze magát Hollandiában és új munkahelyén. Emellett bére minden héten időben kifizetésre kerül! Szüksége van professzionális és hitelesített munkaeszközökre feladatai elvégzéséhez? Ezt tőlünk megkapja. Ha másik vagy magasabb pozícióba szeretne lépni, vegyen részt  a  Haldu Groep által támogatott képzésünkön.

Rendelje meg a Haldu Groep ruházati csomagja egyikét

Annyira jó munkavégzés közben saját céges ruházatot viselni. Már 2 munkahét után könnyen és gyorsan megrendelheti cégünk ruházatát. Igy jól felkészülten és biztonságosan tud dolgozni! Ha külföldön szeretne dolgozni, gyorsan ellenőrizze a jelenleg elérhető munkalehetőségeket és közvetlenül alkalmazott feladatokat. Kérdések merültek fel? Hívja a +31 24 – 397 75 36-t, vagy küldjön egy e-mailt az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!