Külföldi munka nyelvtudás nélkül

Külföldi munka nyelvtudás nélkül

Külföldi munkát keresel nyelvtudás nélkül? Külföldi munkát keres nyelvi készségek nélkül? Válasszon egy funkciót az építőiparban, autóiparban vagy az építőmérnöki szegmenben. A Haldu Groep megkeresi, megtalálja és összekapcsolja a lelkes magyar munkavállalókat a holland vezető vállalatokkal, munkáltatókkal. Külföldön is dolgozhat a megfelelő nyelvtudás nélkül! Személyes útmutatásunkkal biztosítjuk, hogy otthon érezze magát új munkájával Hollandiában. Gyorsan tekintse meg az összes álláshirdetést, hogy megtudja, melyik a legvonzóbb az Ön számára.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Érdekli a külföldi munkavégzés nyelvi készség nélkül? Számos szabad állás áll rendelkezésre

Mindig olyan szakembereket keresünk, akik Hollandiát az ujja köré szeretnék csavarni. Természetesen ez a lelkesedés ellenében sok lehetőséget nyújtunk az Ön számára. Ingyenes szállást biztositunk, VCA tanfolyamot szervezünk és átvesszük annak költségét, ez mellett kilómétertámogatásban is részesitjük. Szeretne nővekedni? Számos általunk fizetett kurzust kínálunk. Természetesen a bére minden héten pontosan kerül kifizetésre! Ugye jól hangzik?

Tekintse meg  felvételeinket, és jelentkezzen azonnal

Nem ismeri a holland nyelvet, de dolgozni szeretne ebben az országban? Mindig rendelkezésére állnak több ágazatbanban elérhető állásajánlataink. Mindig találunk valami megoldást! Tekintse meg az összes nyitott álláshelyet és azonnal jelentkezzen. A külföldi munka nyelvtudás nélkül történő megtalálása soha nem könnyű. Szeretne több információt kapni? Hívja a +31 24 – 397 75 36-t, vagy küldjön egy e-mailt az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!