Konkrét asztalosként dolgozni

Konkrét asztalosként dolgozni

Zsaluzóácsként keresel munkát? Gondoltál már arra, hogy külföldön dolgozz? Hollandiában sok munka van zsaluzóácsok számára. A Haldu Groep munkaközvetítő ügynökség naponta többféle munkát kínál az építőiparban, az autóiparban és a mérnöki szférában.

Ha a Haldu Groep-ot választja, akkor személyes útmutatást kap, ingyenes szállást és még sok mást. Tekintse meg az üresedéseket és jelentkezzen!

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Szerezze be díjmentesen a biztonsági tanúsítványát az új munkájához

Hollandiában a biztonsági tanúsítvány megszerzése kötelező az építőiparban való munkavégzéshez. Még nincs meg? Mi biztosítjuk, hogy költségmentesen megszerezze. Az ingyenes lakáson kívül üzemanyag támogatást is adunk. Professzionális szerszámokat kínálunk Önnek, hogy a lehető leghatékonyabban elvégezhesse munkáját mint zsaluzóács.

Személyes tanácsadás az egész karriered alatt a Haldu Groep-nál

Magyarországról Hollandiába költözni, hogy ott dolgozhasson semmiség. Azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb Ön is azonos véleményt alkosson, otthon érezve magát országunkban. Az is fontos, hogy a munka és az új munkáltató szimpatikus legyen. Ezért Ön folytonos kapcsolatba lesz személyes koordinátorával, aki segit a zökkenőmentes munkában. Szeretne több információt a megüresedett állásról, vagy van még  kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk! Elérhet  telefonon +31 24 397 75 36. E-mailt is küldhet a v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!