Jobs ács

Jobs ács

Asztalos munkák

Hollandiában mindig vannak üres állások, köztük asztalos munkák. Elképzelhetőnek tartja, hogy külföldön dolgozzon? A Haldu Groep foglalkoztatási iroda örömmel összekapcsolja Önt a hollandiai vezető vállalatok munkáltatóival, akik állandó foglalkoztatást biztositanak az ácsok számára. Gondoskodunk arról, hogy a lehető leggyorsabban otthon érezhesse magát az új munkáltatójánál. Gyorsan tekintse meg a különböző állásajánlatokat, és jelentkezzen, mint ács!

 

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Válasszon a különböző állásajánlatok között, és jelentkezzen az ácsmunkára

Rendszeresen kihívást jelentő szabad álláslehetőségeink vannak asztalosok számára. Nézze meg, hogy melyik felel meg Önnek a legjobban. Ha kiválasztott egy üresedést és reagált rá, biztositjuk hogy mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megbeszéljük a részleteket és gondoskodunk arrol, hogy Ön általunk szervezetten érkezzen meg Hollandiába. S mielőtt elindulna, már biztos munkahely fogja várni.

Használja ki a különböző előnyöket a Haldu Groepot választva

Mi vállaljuk a felelősséget, hogy az alkalmazottakat és a munkáltatókat megtaláljuk és a legeredményesebben összekapcsoljuk. Személyes megközelítésünknek és kiséretünknek köszönhetően gondoskodunk arról, hogy ezt a folyamatot minél kellemesebbé tegyük. Ha üresedéseink közt Önnek az asztalos állás betőltése a legszimpatikusabb, az alábbi előnyöket élvezheti:

• Személyes bevezetés, útmutatás és értékelés
• Ingyenes szállás
• Üzemanyag támogatás
• Professzionális szerszámok
• Biztonsági tanúsítványát díjmentesen szerezheti meg, amely kötelező minden építési területen
• Heti fizetés

Tetőfedőket keresünk

Serkentjük a törekvéseit

Mi is egyetértünk Önnel abban, hogy nagyon fontos a szakmai fejlődés mely kihívásokkal jár együtt. Ezért adunk Önnek professzionális platformot az építőipari, autóipari és mérnöki szektorokban. Mi meghalgatjuk Önt, értékeljük az együttműködését és folyamatosan előrelépéseket teszünk az Ön és munkaadója kapcsolata fejlesztésében. A biztonsági tanúsítvány megszerzésén kívül lehetősége van az általunk támogatott képzések valameike részvételére. El tudod magad képzelni Hollandiában mint ács? Ne habozz, jelentkezz! Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk. Ehhez hivjon minket a +31 24-3977536 számon vagy az v.ormos@haldugroep.nl e-mail címen lehet minket elérni.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!