Holland ideiglenes foglalkoztatási ügynökség

Holland ideiglenes foglalkoztatási ügynökség

Holland munkaközvetitő ügynökség

Szeretne dolgozni egy holland ideiglenes munkaközvetítő ügynökségnél? A külföldi munkakeresés nagy lépés, de nem akkor, ha ezt egy kiemelkedő ügynökség támogatásával végzi. A Haldu Groep egy holland ideiglenes munkaközvetítő ügynökség, amely pontosan tudja, hogy milyen munkát keres. Nem csak összekapcsoljuk Önt egy professzionális munkáltatóval, hanem biztosítjuk, hogy távol az othonától a lehető leggyorsabban otthonosan érezze magát. Fedezze fel minnél hamarabb az összes lehetőséget és jelentkezzen az állásra közvetlenül.

 

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Egy másik országban végzett munkában úgy érezheti magát, mintha időt, erőfeszítést és pénzt költene. De ez kevésbé sem igaz. Biztosítjuk Önöket, hogy nemcsak az új munkájukhoz és országunkhoz kötődnek majd, hanem azt is, hogy szórakozni fognak! Természetesen professzionális foglalkoztatási ügynökségként jó munkakörülményeket kínálunk, például ingyen szállást Hollandiában. Biztonsági tanúsítványát ingyen kaphat, és mindig kilométerdíjat fizetünk. Professzionális szerszámokkal dolgozhat a munkában, és két hét múlva könnyedén és gyorsan megrendelheti saját céges ruházatát. Mit kell tennie? Válasszon egy üresedést azon iparágban, amely a legjobban felkeltette érdeklődését, például az építőiparban, autóiparban vagy a mérnöki ágazatban. Arra számítunk, hogy erőfeszítéseket tesz a munkájának keresése és végrehajtása során!

Mindig több szabad állás

Holland ideiglenes munkaközvetítő ügynökségként mindig több érdekes álláslehetőséget nyitunk meg. Gyorsan tekintse meg őket és azonnal reagáljon. Kérdése van az állásokkal vagy a munkamódszerrel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +31 24 – 397 75 36 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!