Építőipari munkák

Építőipari munkák

Hollandiában rendszeres üres állások vannak az építőiparban, a mélyépítésben és az autóiparban. Szeretne külföldön dolgozni? A Haldu Groep különböző pozíciókat kínál a legnagyobb és legmegbizhatóbb vállalatoknál Hollandiában. A jó munkáltató mellett ingyenes szállásokat, személyes tanácsadást és még sok mindent mást is kap tőlünk. Vessen egy pillantást az állásajánlatokra és azonnal jelentkezzen.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Gyorsan találhat munkát Hollandiában az építőiparban, és ingyenes szállást kaphat

Nem tudja, hogyan oldja meg a szállás kérdését, ha Hollandiában munkát vállal? Mi gondoskodunk az ingyenes szállásról. De ez még nem minden, üzemanyag támogatásban is részesitünk, szakmai szerszámokat biztositunk, és már két ledolgozott hét után megrendelheti tőlünk céges logónkal ellátott munkaruháját. Természetesen azt is biztosítjuk, hogy minnél hamarabb otthon érezze magát az új országban és az új munkahelyén.

Az Ön alkalmazásával egyetemben Önt egy személyes koordinátor veszi át, aki útmutatást nyújt az egész folyamat során. Ez természetesen nem cask az első munkanapra vonatkozik: ha tanácsra, segitségre vagy értékelésre van szüksége, akkor a koordinátora szolgálatában áll.

Tekintse meg az üresedéseket, és azonnal jelentkezzen

Azon tanakodik, hogy milyen funkciók állnak rendelkezésre az építőiparban? Tekintse meg állásainkat és azonnal jelentkezzen. Nem találja, amit keres, vagy kérdése van? Hívja a +31 24 – 397 75 36-t, vagy küldjön egy e-mailt az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!