Csapatunk

Csapatunk

A Haldu csapat mindig készen áll Önnek segiteni

A szakemberek toborzása és kiválasztása során az építőiparban, a műszaki és az autóiparban mindent a Haldu Groep csapata személyes és szakmai kapcsolata alapoz meg. A csapat különböző szakemberekből áll. Itt röviden bemutatjuk őket. Kattintson bármelyik személyre a közvetlen elérhetőségei megtekintéséhez.

Az ön személyes koordinátora

Személyes kapcsolattartás az építkezésen, valamint egyéni kapcsolattartás a saját koordinátorával, melynek köszönhetően a kommunikáció világos és gyors. Ez megerősíti az Ön elégedettségét is, tapasztalja meg saját maga a Haldu Groep-nál!

Szeretne többet tudni?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Haldu Groep

 • Cím:
  Hulsbroek 30
  6562 JH Groesbeek
  Hollandia

 • Irányítószám:
  Postbus 54
  6560 AB Groesbeek
  Hollandia

 • Építőmérnöki munkák

  Elérhetöség
  T. +31 (0)24 – 397 75 36
  F. +31 (0)24 – 397 75 46
  E: info@haldugroep.nl

   

Haldu Team

Werving & Selectie

Donna Kaal

Donna 10 éve dolgozik a Haldu Groepnél. A Haldu-Hart tapasztalatai, ismeretei és évei pontosan tudják, hogyan alkalmazzák és választják ki, keressék meg, kösse össze és kapcsolják össze a munkavállalókat. Donna optimálisan használja ismereteit és tapasztalatait, hogy új kollégáit vezesse, ami azt jelenti, hogy még mindig jó csapatunk van.

Carmen Thijssen

“Vidd a bikát a szarvakkal”, ez Carmen mottója az életben. És ha megnézed a szót a szótárban, megtalálod Carmen fotóját. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy Carmen a munkatársak csapatában van. És egyedülálló munkamódszere miatt Carmen az erejük tornya.

Britt van Doorn

Britt egy igazi go-getter, és nem hagyja senkit a pályáról. Ez a hozzáállás és lelkes hozzáállás nélkülözhetetlenné teszi őt. Mindig készen áll a munkavállalókra. Köszönhetően az évek vendégszerető tapasztalatainak, Britt pontosan tudja, hogy mit kell tennie, és tökéletesen alkalmazza az alkalmazottaival. Britt jól tud dolgozni a szakemberekkel, hogy pontosan tudja, hol helyezheti el alkalmazottait.

Sjaron Jenneskens

Köszönhetően a pedagógiai tudós hátterének, Sjaron tudja, hogyan empathize az alkalmazottakkal. Az emberek szociális aspektusa az, amit ő törekszik, és így tökéletesen illeszkedik a személyzeti csapathoz. Sjaron szereteti a szakembereket, köszönhetően az empátiájának, az újoncok számára tökéletes munkát kínál. Sharon nagyon jó a pályázókkal.

Patrycja Ziolkowska

A lengyel munkatársak egyértelműsége és egyértelműsége érdekében Patrycja fontosnak tartja munkáját. Mivel maga Lengyelországból származik, tudja, milyen nehéz kommunikálni és pontosabb. A cél az, hogy az alkalmazottakat a helyes módon irányítsák a félreértések elkerülése érdekében, és az alkalmazottak pontosan tudják, mit várnak tőlük.

Victoria Hagiu

Victoria a Haldu csoport legújabb tagja. Eredetileg Romániából származik, és főleg romániai mesteremberekkel lép kapcsolatba. Bár Vicky hosszú ideje dolgozik a Haldu Groepben, úgy gondolja, hogy a munkája szuper. Vicky számára a legnagyobb kihívás most az, hogy támogassa a szakmai és szállást. Vicky befejezte az építőmérnöki képzést mind egyetemi, mind master szinten.

Nik Sanders

A lelkesedés és a meggyőződés olyan szavak, amelyek megfelelnek Niknek. Rekrektor és lelkes és optimista hozzáállása révén sok szakembert meggyőzhet, hogy jöjjön és dolgozzon nekünk. Nem csak ő használja a lelkesedését, de a női kollégái is lenyűgözöttek, így Nik a pártja. Ehhez a funkcióhoz nyugodt állapotban kell lennie, amikor munkája hektikus.

Natalia Liszka

Nik, Flori és Veronica mellett Natalia is tagja a felvételi csapatnak. Pozitív hozzáállása és empátja valóságos eszköz számunkra. A lengyel háttér miatt Natalia tökéletesen beszélhet a lengyel kollégáinkkal, és megadhatja nekik az otthoni érzést, amit megérdemelnek, amikor a Haldu csoportba járnak. Sőt, Natalia pontosan tudja, hogyan és hol bérelhet lengyel alkalmazottakat. Lelkesedése és vidámsága miatt tudja, hogyan köthet velünk sok munkatársat, ami természetesen remek!

Veronika Ormos

2018 februárjában igazi nyelvi szakértő lett Veronikával. 5 nyelven beszél: magyar, ukrán, orosz, lengyel és német. Veronika holland nyelvtanfolyamot folytat holland kollégáival. Tudományának köszönhetően a Veronika a szervezet különböző helyszínein telepíthető. Így nemcsak magyar, német és lengyel alkalmazottakat nyújt, hanem segít a munkatársaknak is.

Verkoop en Ondersteuning

Ewout Visser

Minden eladási probléma kihívást jelent az Ewout számára, mert ez a Haldu minden nap mindent megtesz, hogy optimálisan kielégítse ügyfeleit. Az új és a meglévő ügyfelek számára a szervezet minden rétegében hallgatja a kívánságokat, és törekszik a sikeres elhelyezésre. Mindennapos, kora reggeltől késő estig, az Ewout úton van az ügyfeléhez, mindig tele motivációval és lelkesedéssel.

Robbert Muller

E büszke apuka tavaly csatlakozott a Haldu csapatához. Robbert jelenleg az egyik értékesítési managerünk, de előtte külső kapcsolatainkért volt felelős országszerte. Bármikor autóba ül, hogy megnézzen egy építkezést vagy segítsen valakinek. Mindig új utakat keres, hogy fejlesszen dolgokat, többek közt magát is. Ezért ő felelős a Kereskedelmi Beszerzés képzéséért és reméli, hogy ő lesz a legjobb szakmájában.

Konrad Maciorowski

A Konrad 2017 március óta dolgozik a Haldu Groepnél. Sokéves tapasztalattal rendelkezik, és igazi megerősítést jelent a lelkes Haldu csapat számára. A Konrad, mint számlavezető napi két cél elérésére törekszik: a munkavállaló megfelelő elhelyezése és kellemes együttműködés. A Konrad eredménye-orientált, ezért előrevetíti a vevők piaci változásait és kívánságait. Ő egy igazi hálózatépítő, és nem habozzon információt nyújtani, támogatni és együttműködni a hálózatában. Ezzel a módszerrel a Konrad nagy elismerést kap az ügyfelektől.

Robin van Gemert

A Robin világos és megoldásorientált hozzáállása tökéletesen illeszkedik az értékesítési csapatba. Arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban lépjen fel annak érdekében, hogy az ügyfelet időben tájékoztassa. Minden nap a lehető legtöbb időt fog befektetni ügyfelei számára, hogy a legjobb kapcsolatokat építsenek ki velük. Meg szeretné kötni a meglévő ügyfeleket még, és új kapcsolatokat hoz létre annak biztosítása érdekében, hogy Haldu Groep az első számú az adott ügyfél számára. A cél, amelyet Robin tökéletesen elérhet, és amely értéket ad a szervezetnek.

Willeke Koldewijn

A mindig humorú Willeke a férfiak között az értékesítési osztályok között. Ennek az osztálynak a támogató tényezőjeként biztosítja, hogy minden adminisztratív műveletet helyesen és időben végezzen el. Minden nap a legjobb viccek áthaladnak a tevékenységek között, ami otthonos hangulatot teremt, de amikor munkába áll, halálosan súlyos. Minden munkának helyesnek és tökéletesnek kell lennie.

Administratie

Eelco Derksen

Eelco két év után visszatért Haldu Groep-be. Az időközben megszerzett tapasztalat biztosítja, hogy az adminisztráció nagy lépéseket tesz, például a digitalizálást. Ennek a részlegnek a vezetője nemcsak felelős a belső pénzügyekért, hanem a Haldu Groep hollandiai képzett személyzetének megfelelő és időben történő kifizetéséhez.

Marleen Bergervoet

Pontos és megoldásorientált pénzügyi kontrollerrel az asszisztens ugyanolyan szintű. Amit találtunk Marleen Bergervoet-ben! Köszönhetően őszinte és hűséges karakterének, az osztály jó bővülésének. Marleen korábban az Eelco asszisztense volt, ami csak jobban teszi az együttműködést. Marleen likviditási időt is kínál, emlékeztetve ügyfeleit a pénzügyi kötelezettségekre.

Demi Nillessen

Minden pénzügyi kontroller néha segítségre van szüksége ahhoz, hogy mindennel időben legyen idő. Egy jó asszisztens ezután megéri a súlyát aranyban. A munka pontosságának és pontosságának köszönhetően Demi olyan személy, akiről mi, és te mindig számíthatunk. Pontossága és lojális hozzáállása miatt pótolhatatlan és elengedhetetlen az adminisztráció számára.

Tilly Ariëns

Tilly a közigazgatási osztály legújabb tagja. Könyvelési menedzserként Tilly felelős a teljes feldolgozásért. Ő felel az összes alkalmazott javadalmazásáért, és számlázást ajánl az ügyfeleknek. Tilly reméli, hogy az elkövetkező időszakban a Közigazgatási Hivatal munkáját a lehető leghatékonyabban tudja majd létrehozni, és így kedvezően hozzájárul a Haldu Groep-hoz.

Steffie Janshen

Az adminisztratív osztály három asszisztensi bérügyvédet képvisel, ebből Steffie egy. Felelős Audreynél és Renate-nél az ideiglenes alkalmazottak heti feldolgozásáért, ellenőrzéséért és kifizetéséért. Erősségét a józan és stressz-rezisztens viselkedés jellemzi, ami azt jelenti, hogy mindig csendes az osztályon, még olyan napokon is, amikor a munkaerő magasabb.

Renate Snellink

Mi az a bérszámfejtési adminisztrátor, aki nincs asszisztensnek? Renate, például Steffie és Audrey egyike Tilly asszisztenseinek, továbbá felügyeli a fizetési tranzakciók ellenőrzését és feldolgozását, a számlázást ügyfeleinknek, valamint minden munkavállalónak időben és korrekt kifizetéseket. A tanszék légköre nagyon jó, bár néha sok a munkaterhelés. Szereti a munka változatosságát, a nap nem ugyanaz.

Interne organisatie

Angelique van Hal

Mind az üzleti, mind a privát életben Angelique meginghatatlan társa a Haldu tulajdonosának és elnökének, Hans van Halnak. Angelique szeret tenni arról, hogy dolgok történjenek, az a fajta ember akinek már van megoldása mielőtt mások akár a problémát észlelnék. Ez tökéletessé teszi ő tarra, hogy vezesse a belső szervezetet. A heti management találkozókhoz való hozzájárulását nagyban értékeljük.

Sharon Wijnhoven – Kesseler

Sharonra mindig lehet számítani, ha számokra kerül sor. Ő szintén segít fenntartani a kapcsolatot az ideiglenes munkásokkal, szabadúszókkal és a hivatalos szervekkel. Angelique-kel együtt fontos része a belső magnak, ami fenntartja az eredményes kommunikációt a különböző részlegek közt.

Lars van Bergen

A Lars felel mindazért, ami a Haldu Groep marketingjével és kommunikációjával kapcsolatos. A szövegek, a honlap és a különböző aktív közösségi média csatornák mellett a Lars mindent megtesz annak érdekében, hogy a Haldu-csoportot még jobb piacra vigye. Mind az ügyfelek, mind az alkalmazottak számára. Mert ott vagyunk a személyzet számára. Lars a társadalmi, a jó és az őszinte kommunikációt a legfontosabb prioritásnak tekinti. Fun facts: Lars egy gitárt játszik egy fém zenekarban.

Inge de Schouwer

A recepciótól a házig. Minden lehetséges a Haldu Groepben, az Inge-nél is. Ambíciója és tulajdonságai szerveznek és foglalnak szállást. Imke-vel az Inge felelős külföldi munkavállalóink fogadásáért, és együtt biztosítják, hogy a munkavállalók otthon érzik magukat Hollandiában.

Imke Hoefakker

Imke és Inge minden nap dolgoznak, hogy külföldi munkatársainknak szállást találjanak. Imke munkájának feladata, hogy minden alkalmazottat elégedett legyen a szállással kapcsolatban. És lehetőleg a munka közelében. A tömeg a péntek délután 16.30 körül van. Ha minden rendben van, akkor Imke jó érzéssel fog hazamenni.

Freek Peters

Freek a házigazda legfrissebb fiókkezelője. Legfontosabb feladata, hogy elegendő szállást biztosítson külföldi munkatársainknak. Ezenkívül a jelenlegi otthonok ellenőrzése szintén részét képezi a munkaköri feladatainak. Nagy kihívás ez, de Freek nem fél a kihívástól a lelkesedés tapasztalatával.

Erika Egelie

Erika átvette Inge munkáját, és új recepciósvá tette. Erika nem idegen, mert 2014-ben csatlakozott hozzánk, mint gyakornok a beszerzési osztályon. A titkárnői szakmájával és vidám hozzáállásával tökéletes recepciós, és örülünk, hogy visszatért. Gyakran hallja és látja Erikát, mert elfogadja a telefont és fogadja a vendégeket. Erika gondoskodik a cég ruházatáról, napi tervezésről és VCA-vizsgálatokat szervez alkalmazottai számára.

Ankie Nillesen

Ankie-nak köszönhetjük azt a szép környezetet, ami körülvesz minket. Minden héten bejön, hogy tisztán tartsa a belső tereket, ahol mi mind dolgozunk.

Buitendienst

Tom van Alfen

Tom minősített biztonsági szakember, amellett hogy ő felelős projektek szervezésért és előmozdításáért országszerte. Az ő segítségével, képesek vagyunk a Haldu Groepot magasabb szintre emelni, úgy hogy biztonságosabb és jobb környezetet biztosítunk mind az ügyfeleinknek, mind a munkásainknak. Mivel személyes kapcsolatot tart az ügyfelekkel és a szakértőkkel, így képes javítani a kommunikáción és megoldani a problémákat bármilyen körülmények között.

Xander Verhoeven

Ez a vidám, korai madár reggelente mutatja be projektjeit. Például elindítja az új alkalmazottakat, ellátja az eszközöket vagy a ruházatot, és beszámol a vezetők és a munkavállalók fejlődéséről. Xander volt az utolsó, aki csatlakozott a mezőhöz, de elegendő ismerettel rendelkezik az építőiparról. A Weeze repülőtéren 3 éven át dolgozott, és a német nyelv második nyelvét alkotta. Ezért mindig pontosan tudja, mi a külföldi munkavállalóink, így lelkesen reagálhatnak.

William Westdorp

Az évek során, William, mint ács, volt a névjegykártya sok ügyfeleinkkel. 2016. október óta William tagja a belsõ csapatunknak, és napi szinten külsõ munkatársként dolgozik, hogy képzett személyzetet kezdjen és eszközöket kínáljon. Az asztalosművész tapasztalatának köszönhetően William tökéletes kapcsolattartó a menedzserek számára, akiket szakképzett munkatársaink napi szinten segítenek és tanácsolnak. William nem félek, ha szükséges, hogy segítse munkatársainkat az induláshoz.

Nick Hendriks

Nick a legfiatalabb és utolsó a csapatnak. Csakúgy, mint Xander, William és Tom, minden reggel a helyszínen van, jó hangulatban, hogy kézműveseket indítson, vagy segítsen nekik szerszámokkal vagy ruhákkal. Nem volt tapasztalata az építőiparban, de gyorsan megtanulja az építőipari ágazat iránti érdeklődését. Az építőipar mellett tökéletesen illik az autóiparhoz. Nick az IVA-n tanult, ahol megszerzett minden tudást az autóiparban, és megismerkedett a szakképzett munkaerő mentalitásával.

Directie

Danny van Hal

Danny vette át apja részvényeit 2013-ban, és most közösen ossza meg a felelősséget a másik részvényessel, Caspar Jansennel. Célja az, hogy a Haldu csapata létrehozzon egy megbízható, magas színvonalú munkaközvetítőt, ami első lehet az építő- és autóiparban illetve mérnöki munkálatokban. Danny számára a minőség és megbízhatóság egy sikeres cég alapja.

Caspar Jansen

Legjobb lenni munkaközvetítésben, illetve fenntartani és építeni kapcsolatokat – ezek Caspar számára a legnagyobb professzionális kihívások. Az ő stratégiai fókusza az, hogy jobb és hatásosabb módokat találjon a kooperációra és így tegye könnyebbé az ügyfelek életét. Új üzleti partnerével, Dannyval és többiekkel a Haldu Groepból, azon igyekszik, hogy megingathatatlan alapokat fektessen le a cégnek.

Hans van Hal

Hans ugyan megvált részvényeitől 2013-ban, de örömünkre szolgál, hogy a Haldu Groeptól nem vált meg. Mint tanácsadó, napi kapcsolatban van a céggel, a munkásokkal és azokkal a kapcsolatokkal, amiket az évek során felépített. Az Igazgatótanácsnak és a Managementnek továbbra is javára szolgál tanácsaival és támogatásával, amik mindig ösztönzőek és ugyanakkor vitathatatlanul a sajátjai.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció