Beton ács

Beton ács

Szeletnél zsaluzóácsként dolgozni nálunk és kész vagy kiköltözni Magyarországról Hollandiába ? A Haldu Groep különböző épitőipari állásajánlataival várja, melyek közt biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Biztosítjuk, hogy az itléte Hollandiában nyugodt és kellemes körülmények közt teljen. Személyes útmutatásunkkal gyorsan otthon érezheti magát az új helyén. És a szállása? Ingyenes! Fedezze fel minnél hamarabb annak lehetőségét, hogy Hollandiában zsaluzóácsként alkalmazni tudjuk.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

A zsaluzóács szakma mindig keresett

Napjainkban nagy igény van a zsaluzóácsokra Hollandiában. Ez ideális az Ön számára, mert biztosítja, hogy sok választási lehetősége legyen az induláshoz. A Haldu Groep-nál dolgozni rengeteg előnnyel jár. A személyes útmutatáson kívül professzionális szerszámokat biztositunk. Ez sokkal hatékonyabbá teszi a zsaluzóács munkáját. Még mindig hiányolja a biztonsági tanúsítványát (VCA Diploma)? Tőlünk ingyen megkaphatja. Ezen kívül több általunk fizetett kurzus közűl is választhat, ha nálunk fog dolgozni.

Tegye meg az első lépést Hollandiában való munkához

Szeretne zsaluzóácsként dolgozni Hollandiában? Tekintse meg az üresedéseket és jelentkezzen közvetlenül! Kérdései  vannak? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ehhez hívja a +31 24 397 75 36 számot vagy küldjön üzenetet az v.ormos@haldugroep.nl címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!