Állások Hollandiában

Állások Hollandiában

Mielőtt elkezdene Hollandiában dolgozni, a Haldu Groep az otthon érzését biztosítja Önnek.

Talán már sokat hallott Hollandiáról, a szélmalmokról és tulipánokról. De milyen lenne itt élni és dolgozni? A mi gyakorlatias kultúránkban? A keményen dolgozó hollandok közt? És egy jó fizetéssel, amit minden héten hazaküldhet? Ezekre a kérdésekre válaszolnak pozitívan külfüldi kollegáink a Haldu Groepnál. Ők meg merték tenni azt a lépést, ami Ön most fontolgat, pár hétig Hollandiában élni és dolgozni és hétvégére hazamenni. Amit ők hátránynak láttak, abból mi előnyt kovácsoltunk. Családjaik otthon egyetértenek ezzel. Tehát ne habozzon párjával tovább olvasni.

Először telepjen le és aztán kezdjen dolgozni. Jó ajánlat, nem?

A Haldu Groep abban különbözik, hogy mi először a szállást biztosítjuk ott, ahol dolgozni fog. Ezután biztosítjuk azt, hogy megismerkedjen a holland társadalommal. Hol és hogyan kell fontos ügyeket megoldani? Hol vannak az üzletek? Hogy vannak az anyagi dolgok megoldva? Hogy kap orvosi segítséget vészhelyzet esetén? Az ön személyes segítője útmutást nyújt mindenben, mielőtt elkezdene dolgozni. Ez könnyebbé teszi a búcsút a családtól. Természetesen hiányozni fognak egynásnak, de Haldu Groep segítségével kevésbé fognak hiányozni, mint gondolná.

Legyen része abban a vendégszeretben, mint otthon

Természetesen soha sem jó otthon hagyni szeretteinket, amikor egy időre elmegyünk máshova dolgozni. De a Haldu Groep azt a vendégszeretet, melegséget és figyelmet nyújtja, amihez otthon hozzászokott. Először rendezkedjen be és aztán kezdjen dolgozni. Ön szintén nem az első külföldi munkás, akit kiválasztottak arra, hogy a Haldu Groepnál dolgozzon Hollandiában. Egyre többen döntenek így. Ez azt jelenti, hogy bemutatjuk Önt más külföldi munkásoknak, akikkel megismerkedhet. Néha életreszóló barátságok kötődnek így.

Holland módra dolgozni

Hollandia egy magasan fejlett ország. Állásokat mindhol lehet találni. A legjobb munkáltatók adnak megbízást a Haldu Groepnak mivel mi teljes mértékben képesítve vagyunk és követjük a Munka Törvénykönyvét. De ne felejtse: a mi munkamorálunk erős! A Haldu Groep lehetővé teszi, hogy a legjobb munkáltatókkal dolgozzanak az országból az építő- ás autóiparban illetve a mérnöki szektorban. Ez az jelenti, hogy nem lehet ráérősnek lenni. Mi keményen dolgozunk, hosszú órákat és sosem adjuk fel.

Csapatokban dolgozunk, ahol mindenki felelős a másik teljesítményéért és biztonságáért. Néhány külföldi kollégánk ez a váltás nehézségekkel jár. Nem azért, mert nem alkalmasak a munkára, hanem azért mert más mentalitáshoz vannak szokva, nem a hollandhoz. Érdemes átgondolni mielőtt valaki úgy döntene, hogy a Haldu Groepnál vállal munkát Hollandiában. Mi csak a legjobbakkal dolgozunk, akik cserébe meleg fogadtatásban részelüsnek és minden előnyben, amit mi nyújtunk.

Még mindig nincs meggyőzve? Itt vannak az előnyök, amik eloszlatják kétségeit

 • Jó fizetés
 •  Soha nem kell aggódnia, mert fizetése hetente érkezik holland bankszámlájára
 •  Munka mindig van és lesz is a jövőben
 • Változatos és kihívó lehetőségek a megbízható legjobb holland munkaadóknak
 • Magas minőségű és biztonságos szerszámok és kellékek
 • Biztonsági garancia minden munkásnak
 • Személyreszabott segítség Önnek kirendelve, ami segít eligazodni minden kérdésben, így Ön teljesen a munkájára tud koncentrálni
 •  Személyes eligazítás és elemzés a teljesítményéről a munkahelyén, így kényelmesen dolgozhat

Van Önnek vagy párjának még kérdése? Kérdezzen minket!

Talán már egy lépéssel közelebb áll a döntéshez: akar jól keresni kemény munkával Hollandiában a Haldu Groeppal? Vagy van még további kérdése? Bátran keressen meg minket kérdéseivel!

jól végezzük a munkát

 • coffee

  Egyéni felkészítés

  Kezdve az első kézfogással, az első munkanapján át, a projekt kiértékelésével befejezőleg.

 • Fizetés hetente

  Ne aggódjon, fizetése mindig pontosan megjön, minden héten.

 • Technika

  Minőségi eszközök, szerszámok

  Mindig jó szerszámok, és ezek pótlása.

 • Építőmérnöki munkák

  Fejlődjön tovább

  A Haldu segít Önnek a professzionális szint eléréséhez.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!

Regisztráció