Állásajánlatok Hollandiában

Állásajánlatok Hollandiában

Hollandiában rendszeres üres állások vannak az építőiparban, a mélyépítésben és az autóiparban. Szeretne külföldön dolgozni? A Haldu Groep különböző pozíciókat kínál a legnagyobb és legmegbizhatóbb vállalatoknál Hollandiában. A jó munkáltató mellett ingyenes szállásokat, személyes tanácsadást és még sok mindent mást is kap tőlünk. Vessen egy pillantást az állásajánlatokra és azonnal jelentkezzen.

  • Egyéni felkészítés
  • Fizetés hetente
  • pencilMinőségi eszközök, szerszámok
  • Építőmérnöki munkákFejlődjön tovább

Válasszon a különböző hollandiai állásajánlatok közül

Tudod már mit szeretnél csinálni? Folyamatos felvételt hirdetünk ács, asztalos, tetőfedő, burkoló, zsaluzóács és még sok más munkára. Szeretne az építőiparban dolgozni? Ehez egy biztonsági tanúsítvány kötelező (VCA Diploma). Lehetőséget adunk, hogy nálunk dolgozva ingyen megszerezze.

Hollandiában dolgozni különböző előnyökkel jár

Választottál valamelyik állásajánlatunk közül és jelentkeztél? Ezután számos előnyöket kínálunk neked. Így ingyenes szálláshelyet, kilométerdíjat és professzionális szerszámokat kapsz. A munkatársunk által nyújtott személyes gondoskodásnak köszönhetően gyorsan otthon érezheted magad külföldön.

Szeretne szakmai értékelést kapni fejlesztése érdekében, hogy velünk együtt fejlődhessen? Fedezze fel az interneten, mely állások állnak rendelkezésére, és azonnal válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk. Hivjon a +31 24-3977536 számon vagy irjon üzenetet az v.ormos@haldugroep.nl e-mail címre.

Nem találta meg, amit keresett?

Hozzon létre egy JobAlert és fogadja a legújabb állásajánlatokat!